Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over mij

Mensen die mij kennen omschrijven mij als een harde werker, veelzijdig, een teamspeler, een outside of the box denker, analytisch, doelgericht en betrokken. In mijn vrije tijd ga ik onder andere graag naar de zee en mediteer ik.

In mijn kijk op het leven voel ik me onder andere verbonden met de aanwijzingen van Mooji en Eckhart Tolle m.b.t. wie we werkelijk zijn. In diepste zin ben ik dus niets. Ik zie het leven als een droom in een droom. Alles is energie. Vanuit onze diepste ware staat van zijn, bestaan er geen problemen. Hoe meer je alles bekijkt vanuit je ware zelf hoe minder problemen je zult ervaren. Niet omdat er niets op je pad komt maar omdat je hier anders naar zult kijken. Deze zienswijze op het leven beïnvloedt ook hoe ik naar problemen kijk en hoe ik werk. Veel mensen die bij mij komen willen graag anders leren omgaan met stress. Zij willen graag zo ontspannen mogelijk door het leven gaan. Vaak help ik mensen dan alles los te laten wat niet echt bij hen hoort zodat ze steeds meer tot hun ware zelf komen. Hoe meer je je bewust bent van wie je echt bent, hoe minder problemen je zult ervaren en alles aankunt wat op je pad komt. Bedrijven help ik vaak door stil te staan bij de oorspronkelijke doelstelling ten tijde van oprichting en welke waarden het heeft. Bedrijven die waardegedreven ondernemen, zijn vaak succesvoller omdat dit verbindend werkt voor personeel en klanten.

Voor een geslaagd traject is vaak een persoonlijke klik belangrijker dan de opleidingsachtergrond. Voor wie er toch wat over wil weten: Na eerst gewerkt te hebben in de commerciële sector, ben ik in 2004 afgestudeerd als maatschappelijk werker. Ik ben onder andere leidinggevende geweest bij een jongerencentrum. Ook heb ik diverse trainingen aan jongeren en volwassenen gegeven. Daarnaast ben ik aanvullend opgeleid als gezinsvoogd. Hierdoor weet ik veel over jeugdrecht en de wetten die de jeugdwet kunnen raken zoals bijvoorbeeld familierecht. Tevens ben ik aanvullend getraind in verandermanagement, micro-expressies, beïnvloeding door taalstructuren - NLP - en Ericksoniaanse hypnosetechnieken.

 

Copyright: S. Wouterson

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren