Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Saskia

Saskia heeft meer dan tien jaar ervaring met mensen die door omstandigheden zijn vastgelopen in voor hun onwenselijke patronen en deze willen doorbreken. Saskia heeft door ervaring geleerd dat niets onmogelijk is en ieder patroon veranderd kan worden. Vaak hebben de mensen en bedrijven alle benodigde ingrediënten al in huis om toe te groeien naar de gewenste situatie maar moeten ze het nog leren zien. Saskia vindt het mooi om op dit gebied een schakel te mogen zijn.
Na eerst gewerkt te hebben in de commerciële sector, is Saskia in 2004 afgestudeerd als maatschappelijk werker en daarna aanvullend opgeleid als gezinsvoogd. Daarnaast is ze aanvullend getraind in verandermanagement, micro-expressies, beïnvloeding door taalstructuren – NLP en Ericksoniaanse hypnosetechnieken. Door het kunnen zien van micro-expressies en gebruik te kunnen maken van NLP en Ericksoniaanse hypnosetechnieken kunnen ongewenste hardnekkige patronen snel doorbroken en getransformeerd worden naar gewenste patronen die ook blijven beklijven.

Naast haar adviesbureau werkt Saskia parttime bij De Jeugd- & Gezinsbeschermers en voert daar onder andere de ondertoezichtstellingen (OTS – opgelegde hulpverlening vanuit de rechtbank ) uit.
Vanuit deze werkzaamheden is veel ervaring opgedaan in het bieden van hulp aan kinderen die mishandeld zijn. Binnen de welzijnssector nemen de bezuinigingen en de bureaucratie toe. Steeds vaker wordt gesignaleerd dat er kinderen zijn die tussen wal en schip vallen en niet altijd de juiste hulp geboden krijgen. Dankzij opdrachten vanuit bedrijven kan Adviesbureau Saskia Wouterson gratis ondersteuning bieden aan kinderen en jongeren die in een ernstige situatie zitten en door omstandigheden aantoonbaar nergens terecht kunnen voor reguliere hulp.
Om iedere schijn van belangenverstrengeling te voorkomen, helpt Adviesbureau Saskia Wouterson alleen gezinnen, kinderen en jongeren die geen cliënt zijn van De Jeugd- & Gezinsbeschermers of de William Schrikker Groep.

Copyright: S. Wouterson

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren